Zubak, M. (2022). KOMUNICIRANJE S GOSTIMA KAO FAKTOR POSLOVNOG USPJEHA U PIZZERIJI „XY“ : završni rad (Professional thesis). Split: University of Split, Faculty of economics Split. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:686989
Zubak, Marija. "KOMUNICIRANJE S GOSTIMA KAO FAKTOR POSLOVNOG USPJEHA U PIZZERIJI „XY“ : završni rad." Professional thesis, University of Split, Faculty of economics Split, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:686989
Zubak, Marija. "KOMUNICIRANJE S GOSTIMA KAO FAKTOR POSLOVNOG USPJEHA U PIZZERIJI „XY“ : završni rad." Professional thesis, University of Split, Faculty of economics Split, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:686989
Zubak, M. (2022). 'KOMUNICIRANJE S GOSTIMA KAO FAKTOR POSLOVNOG USPJEHA U PIZZERIJI „XY“ : završni rad', Professional thesis, University of Split, Faculty of economics Split, accessed 08 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:686989
Zubak M. KOMUNICIRANJE S GOSTIMA KAO FAKTOR POSLOVNOG USPJEHA U PIZZERIJI „XY“ : završni rad [Professional thesis]. Split: University of Split, Faculty of economics Split; 2022 [cited 2024 September 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:686989
M. Zubak, "KOMUNICIRANJE S GOSTIMA KAO FAKTOR POSLOVNOG USPJEHA U PIZZERIJI „XY“ : završni rad", Professional thesis, University of Split, Faculty of economics Split, Split, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:686989