diplomski rad
PONUDA ZDRAVE PREHRANE KAO KONKURENTSKA PREDNOST U UGOSTITELJSTVU
Diplomski rad

Duvnjak, Ana
Sveučilište u Splitu
Ekonomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Duvnjak, A. (2017). PONUDA ZDRAVE PREHRANE KAO KONKURENTSKA PREDNOST U UGOSTITELJSTVU : Diplomski rad (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:101805

Duvnjak, Ana. "PONUDA ZDRAVE PREHRANE KAO KONKURENTSKA PREDNOST U UGOSTITELJSTVU : Diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:101805

Duvnjak, Ana. "PONUDA ZDRAVE PREHRANE KAO KONKURENTSKA PREDNOST U UGOSTITELJSTVU : Diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:101805

Duvnjak, A. (2017). 'PONUDA ZDRAVE PREHRANE KAO KONKURENTSKA PREDNOST U UGOSTITELJSTVU : Diplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:101805

Duvnjak A. PONUDA ZDRAVE PREHRANE KAO KONKURENTSKA PREDNOST U UGOSTITELJSTVU : Diplomski rad [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet; 2017 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:101805

A. Duvnjak, "PONUDA ZDRAVE PREHRANE KAO KONKURENTSKA PREDNOST U UGOSTITELJSTVU : Diplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, Split, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:101805