Babić, P. (2019). UVOZ PIVA KAO DETERMINANTA TRŢIŠNE MOĆI HRVATSKIH PROIZVOĐAĈA PIVA : Završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:781546
Babić, Petra. "UVOZ PIVA KAO DETERMINANTA TRŢIŠNE MOĆI HRVATSKIH PROIZVOĐAĈA PIVA : Završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:781546
Babić, Petra. "UVOZ PIVA KAO DETERMINANTA TRŢIŠNE MOĆI HRVATSKIH PROIZVOĐAĈA PIVA : Završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:781546
Babić, P. (2019). 'UVOZ PIVA KAO DETERMINANTA TRŢIŠNE MOĆI HRVATSKIH PROIZVOĐAĈA PIVA : Završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:781546
Babić P. UVOZ PIVA KAO DETERMINANTA TRŢIŠNE MOĆI HRVATSKIH PROIZVOĐAĈA PIVA : Završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet; 2019 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:781546
P. Babić, "UVOZ PIVA KAO DETERMINANTA TRŢIŠNE MOĆI HRVATSKIH PROIZVOĐAĈA PIVA : Završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:781546