Jonjić, Z. (2019). ANALIZA UNUTARNJEG I VANJSKOG OKRUŽENJA ZA UVOĐENJE NOVIH PROIZVODA LES SYMPHONIES GASTRONOMIQUES : Završni rad (Specijalistički diplomski stručni). Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:698870
Jonjić, Zdenka. "ANALIZA UNUTARNJEG I VANJSKOG OKRUŽENJA ZA UVOĐENJE NOVIH PROIZVODA LES SYMPHONIES GASTRONOMIQUES : Završni rad." Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:698870
Jonjić, Zdenka. "ANALIZA UNUTARNJEG I VANJSKOG OKRUŽENJA ZA UVOĐENJE NOVIH PROIZVODA LES SYMPHONIES GASTRONOMIQUES : Završni rad." Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:698870
Jonjić, Z. (2019). 'ANALIZA UNUTARNJEG I VANJSKOG OKRUŽENJA ZA UVOĐENJE NOVIH PROIZVODA LES SYMPHONIES GASTRONOMIQUES : Završni rad', Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:698870
Jonjić Z. ANALIZA UNUTARNJEG I VANJSKOG OKRUŽENJA ZA UVOĐENJE NOVIH PROIZVODA LES SYMPHONIES GASTRONOMIQUES : Završni rad [Specijalistički diplomski stručni]. Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet; 2019 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:698870
Z. Jonjić, "ANALIZA UNUTARNJEG I VANJSKOG OKRUŽENJA ZA UVOĐENJE NOVIH PROIZVODA LES SYMPHONIES GASTRONOMIQUES : Završni rad", Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:698870