Ćavar, G. (2024). EFEKTI PANDEMIJE COVID-19 NA POSLOVANJE INDUSTRIJE PREHRAMBENIH PROIZVODA, PIĆA I
DUHANSKIH PROIZVODA (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:604372
Ćavar, Gabriel. "EFEKTI PANDEMIJE COVID-19 NA POSLOVANJE INDUSTRIJE PREHRAMBENIH PROIZVODA, PIĆA I
DUHANSKIH PROIZVODA." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:604372
Ćavar, Gabriel. "EFEKTI PANDEMIJE COVID-19 NA POSLOVANJE INDUSTRIJE PREHRAMBENIH PROIZVODA, PIĆA I
DUHANSKIH PROIZVODA." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:604372
Ćavar, G. (2024). 'EFEKTI PANDEMIJE COVID-19 NA POSLOVANJE INDUSTRIJE PREHRAMBENIH PROIZVODA, PIĆA I
DUHANSKIH PROIZVODA', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, citirano: 10.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:604372
Ćavar G. EFEKTI PANDEMIJE COVID-19 NA POSLOVANJE INDUSTRIJE PREHRAMBENIH PROIZVODA, PIĆA I
DUHANSKIH PROIZVODA [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet; 2024 [pristupljeno 10.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:604372
G. Ćavar, "EFEKTI PANDEMIJE COVID-19 NA POSLOVANJE INDUSTRIJE PREHRAMBENIH PROIZVODA, PIĆA I
DUHANSKIH PROIZVODA", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, Split, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:604372