Knežević, L. (2024). Potencijal razvoja gastronomskog turizma u Slavoniji i Baranji (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:647894
Knežević, Lovro. "Potencijal razvoja gastronomskog turizma u Slavoniji i Baranji." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:647894
Knežević, Lovro. "Potencijal razvoja gastronomskog turizma u Slavoniji i Baranji." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:647894
Knežević, L. (2024). 'Potencijal razvoja gastronomskog turizma u Slavoniji i Baranji', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, citirano: 20.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:647894
Knežević L. Potencijal razvoja gastronomskog turizma u Slavoniji i Baranji [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet; 2024 [pristupljeno 20.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:647894
L. Knežević, "Potencijal razvoja gastronomskog turizma u Slavoniji i Baranji", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, Split, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:647894