Grgić, J. (2017). POSLOVNI PLAN ZA PEKARU BEZGLUTENSKIH PROIZVODA : POSLOVNI PLAN ZA PEKARU BEZGLUTENSKIH PROIZVODA (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:601691
Grgić, Josip. "POSLOVNI PLAN ZA PEKARU BEZGLUTENSKIH PROIZVODA : POSLOVNI PLAN ZA PEKARU BEZGLUTENSKIH PROIZVODA." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:601691
Grgić, Josip. "POSLOVNI PLAN ZA PEKARU BEZGLUTENSKIH PROIZVODA : POSLOVNI PLAN ZA PEKARU BEZGLUTENSKIH PROIZVODA." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:601691
Grgić, J. (2017). 'POSLOVNI PLAN ZA PEKARU BEZGLUTENSKIH PROIZVODA : POSLOVNI PLAN ZA PEKARU BEZGLUTENSKIH PROIZVODA', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:601691
Grgić J. POSLOVNI PLAN ZA PEKARU BEZGLUTENSKIH PROIZVODA : POSLOVNI PLAN ZA PEKARU BEZGLUTENSKIH PROIZVODA [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet; 2017 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:601691
J. Grgić, "POSLOVNI PLAN ZA PEKARU BEZGLUTENSKIH PROIZVODA : POSLOVNI PLAN ZA PEKARU BEZGLUTENSKIH PROIZVODA", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, Split, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:601691