završni rad
STANJE I MOGUĆNOSTI ENOLOŠKOG TURIZMA U REGIJI TOSCANA
završni rad

Ferić, Ana
Sveučilište u Splitu
Ekonomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Ferić, A. (2016). STANJE I MOGUĆNOSTI ENOLOŠKOG TURIZMA U REGIJI TOSCANA : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:162916

Ferić, Ana. "STANJE I MOGUĆNOSTI ENOLOŠKOG TURIZMA U REGIJI TOSCANA : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:162916

Ferić, Ana. "STANJE I MOGUĆNOSTI ENOLOŠKOG TURIZMA U REGIJI TOSCANA : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:162916

Ferić, A. (2016). 'STANJE I MOGUĆNOSTI ENOLOŠKOG TURIZMA U REGIJI TOSCANA : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:162916

Ferić A. STANJE I MOGUĆNOSTI ENOLOŠKOG TURIZMA U REGIJI TOSCANA : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet; 2016 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:162916

A. Ferić, "STANJE I MOGUĆNOSTI ENOLOŠKOG TURIZMA U REGIJI TOSCANA : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, Split, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:162916