završni rad
Specifičnosti računovodstva mesne industrije

Markotić, Petra
Sveučilište u Splitu
Ekonomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Markotić, P. (2023). Specifičnosti računovodstva mesne industrije (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:162591

Markotić, Petra. "Specifičnosti računovodstva mesne industrije." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:162591

Markotić, Petra. "Specifičnosti računovodstva mesne industrije." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:162591

Markotić, P. (2023). 'Specifičnosti računovodstva mesne industrije', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, citirano: 12.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:162591

Markotić P. Specifičnosti računovodstva mesne industrije [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet; 2023 [pristupljeno 12.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:162591

P. Markotić, "Specifičnosti računovodstva mesne industrije", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, Split, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:162591