prikaz prve stranice dokumenta Menadžersko planiranje na primjeru osnivanja novog poduzeća: primjer restorana
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Menadžersko planiranje na primjeru osnivanja novog poduzeća: primjer restorana
Uvod : Uloga i važnost menadžerskog planiranja : OSNIVANJE NOVOG PODUZEĆA NA PRIMJERU RESTORANA : TRŽIŠNI ASPEKTI REALIZACIJE RESTORANA : TEHNIČKO-TEHNOLOŠKI I EKONOMSKI ASPEKTI REALIZACIJE RESTORANA : ZAKLJUČAK : LITERATURA

Pulić, Marta
Sveučilište u Splitu
Ekonomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Pulić, M. (2023). Menadžersko planiranje na primjeru osnivanja novog poduzeća: primjer restorana : Uvod : Uloga i važnost menadžerskog planiranja : OSNIVANJE NOVOG PODUZEĆA NA PRIMJERU RESTORANA : TRŽIŠNI ASPEKTI REALIZACIJE RESTORANA : TEHNIČKO-TEHNOLOŠKI I EKONOMSKI ASPEKTI REALIZACIJE RESTORANA : ZAKLJUČAK : LITERATURA (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:195227

Pulić, Marta. "Menadžersko planiranje na primjeru osnivanja novog poduzeća: primjer restorana : Uvod : Uloga i važnost menadžerskog planiranja : OSNIVANJE NOVOG PODUZEĆA NA PRIMJERU RESTORANA : TRŽIŠNI ASPEKTI REALIZACIJE RESTORANA : TEHNIČKO-TEHNOLOŠKI I EKONOMSKI ASPEKTI REALIZACIJE RESTORANA : ZAKLJUČAK : LITERATURA." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:195227

Pulić, Marta. "Menadžersko planiranje na primjeru osnivanja novog poduzeća: primjer restorana : Uvod : Uloga i važnost menadžerskog planiranja : OSNIVANJE NOVOG PODUZEĆA NA PRIMJERU RESTORANA : TRŽIŠNI ASPEKTI REALIZACIJE RESTORANA : TEHNIČKO-TEHNOLOŠKI I EKONOMSKI ASPEKTI REALIZACIJE RESTORANA : ZAKLJUČAK : LITERATURA." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:195227

Pulić, M. (2023). 'Menadžersko planiranje na primjeru osnivanja novog poduzeća: primjer restorana : Uvod : Uloga i važnost menadžerskog planiranja : OSNIVANJE NOVOG PODUZEĆA NA PRIMJERU RESTORANA : TRŽIŠNI ASPEKTI REALIZACIJE RESTORANA : TEHNIČKO-TEHNOLOŠKI I EKONOMSKI ASPEKTI REALIZACIJE RESTORANA : ZAKLJUČAK : LITERATURA', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, citirano: 06.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:195227

Pulić M. Menadžersko planiranje na primjeru osnivanja novog poduzeća: primjer restorana : Uvod : Uloga i važnost menadžerskog planiranja : OSNIVANJE NOVOG PODUZEĆA NA PRIMJERU RESTORANA : TRŽIŠNI ASPEKTI REALIZACIJE RESTORANA : TEHNIČKO-TEHNOLOŠKI I EKONOMSKI ASPEKTI REALIZACIJE RESTORANA : ZAKLJUČAK : LITERATURA [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet; 2023 [pristupljeno 06.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:195227

M. Pulić, "Menadžersko planiranje na primjeru osnivanja novog poduzeća: primjer restorana : Uvod : Uloga i važnost menadžerskog planiranja : OSNIVANJE NOVOG PODUZEĆA NA PRIMJERU RESTORANA : TRŽIŠNI ASPEKTI REALIZACIJE RESTORANA : TEHNIČKO-TEHNOLOŠKI I EKONOMSKI ASPEKTI REALIZACIJE RESTORANA : ZAKLJUČAK : LITERATURA", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, Split, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:195227