završni rad
UPRAVLJANJE LJUDSKIM RESURSIMA NA PRIMJERU RESTORANA „KOD LUKE“

Jukić, Zorica
Sveučilište u Splitu
Ekonomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Jukić, Z. (2023). UPRAVLJANJE LJUDSKIM RESURSIMA NA PRIMJERU RESTORANA „KOD LUKE“ (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:813914

Jukić, Zorica. "UPRAVLJANJE LJUDSKIM RESURSIMA NA PRIMJERU RESTORANA „KOD LUKE“." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:813914

Jukić, Zorica. "UPRAVLJANJE LJUDSKIM RESURSIMA NA PRIMJERU RESTORANA „KOD LUKE“." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:813914

Jukić, Z. (2023). 'UPRAVLJANJE LJUDSKIM RESURSIMA NA PRIMJERU RESTORANA „KOD LUKE“', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, citirano: 10.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:813914

Jukić Z. UPRAVLJANJE LJUDSKIM RESURSIMA NA PRIMJERU RESTORANA „KOD LUKE“ [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet; 2023 [pristupljeno 10.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:813914

Z. Jukić, "UPRAVLJANJE LJUDSKIM RESURSIMA NA PRIMJERU RESTORANA „KOD LUKE“", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, Split, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:813914