Rošić, T. (2021). ULOGA GASTRONOMIJE U RAZVOJU ODRŽIVOG TURIZMA NA PRIMJERU RESTORANA ZRNO SOLI : Završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:632960
Rošić, Tina. "ULOGA GASTRONOMIJE U RAZVOJU ODRŽIVOG TURIZMA NA PRIMJERU RESTORANA ZRNO SOLI : Završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:632960
Rošić, Tina. "ULOGA GASTRONOMIJE U RAZVOJU ODRŽIVOG TURIZMA NA PRIMJERU RESTORANA ZRNO SOLI : Završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:632960
Rošić, T. (2021). 'ULOGA GASTRONOMIJE U RAZVOJU ODRŽIVOG TURIZMA NA PRIMJERU RESTORANA ZRNO SOLI : Završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:632960
Rošić T. ULOGA GASTRONOMIJE U RAZVOJU ODRŽIVOG TURIZMA NA PRIMJERU RESTORANA ZRNO SOLI : Završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet; 2021 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:632960
T. Rošić, "ULOGA GASTRONOMIJE U RAZVOJU ODRŽIVOG TURIZMA NA PRIMJERU RESTORANA ZRNO SOLI : Završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, Split, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:632960