Sokač, T. (2022). SPECIFIČNOSTI RAČUNOVODSTVA U DJELATNOSTI PROIZVODNJE KRUHA I PEKARSKIH PROIZVODA : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:489893
Sokač, Tina. "SPECIFIČNOSTI RAČUNOVODSTVA U DJELATNOSTI PROIZVODNJE KRUHA I PEKARSKIH PROIZVODA : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:489893
Sokač, Tina. "SPECIFIČNOSTI RAČUNOVODSTVA U DJELATNOSTI PROIZVODNJE KRUHA I PEKARSKIH PROIZVODA : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:489893
Sokač, T. (2022). 'SPECIFIČNOSTI RAČUNOVODSTVA U DJELATNOSTI PROIZVODNJE KRUHA I PEKARSKIH PROIZVODA : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:489893
Sokač T. SPECIFIČNOSTI RAČUNOVODSTVA U DJELATNOSTI PROIZVODNJE KRUHA I PEKARSKIH PROIZVODA : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet; 2022 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:489893
T. Sokač, "SPECIFIČNOSTI RAČUNOVODSTVA U DJELATNOSTI PROIZVODNJE KRUHA I PEKARSKIH PROIZVODA : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, Split, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:489893