završni rad
Eno-gastronomski turizam otoka Korčule

Brkljačić, Duje
Sveučilište u Splitu
Ekonomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Brkljačić, D. (2023). Eno-gastronomski turizam otoka Korčule (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:374294

Brkljačić, Duje. "Eno-gastronomski turizam otoka Korčule." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:374294

Brkljačić, Duje. "Eno-gastronomski turizam otoka Korčule." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:374294

Brkljačić, D. (2023). 'Eno-gastronomski turizam otoka Korčule', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, citirano: 28.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:374294

Brkljačić D. Eno-gastronomski turizam otoka Korčule [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet; 2023 [pristupljeno 28.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:374294

D. Brkljačić, "Eno-gastronomski turizam otoka Korčule", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, Split, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:374294