diplomski rad
LOKALNA PROIZVODNJA HRANE I MOGUĆNOSTI RAZVOJA GASTROTURIZMA PRIMOŠTENA

Bolanča, Ana
Sveučilište u Splitu
Ekonomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Bolanča, A. (2023). LOKALNA PROIZVODNJA HRANE I MOGUĆNOSTI RAZVOJA GASTROTURIZMA PRIMOŠTENA (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:407368

Bolanča, Ana. "LOKALNA PROIZVODNJA HRANE I MOGUĆNOSTI RAZVOJA GASTROTURIZMA PRIMOŠTENA." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:407368

Bolanča, Ana. "LOKALNA PROIZVODNJA HRANE I MOGUĆNOSTI RAZVOJA GASTROTURIZMA PRIMOŠTENA." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:407368

Bolanča, A. (2023). 'LOKALNA PROIZVODNJA HRANE I MOGUĆNOSTI RAZVOJA GASTROTURIZMA PRIMOŠTENA', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, citirano: 25.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:407368

Bolanča A. LOKALNA PROIZVODNJA HRANE I MOGUĆNOSTI RAZVOJA GASTROTURIZMA PRIMOŠTENA [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet; 2023 [pristupljeno 25.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:407368

A. Bolanča, "LOKALNA PROIZVODNJA HRANE I MOGUĆNOSTI RAZVOJA GASTROTURIZMA PRIMOŠTENA", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, Split, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:407368