Roglić, J. (2017). USPOREDBA PROMIDŽBE GASTRONOMSKE PONUDE STRANICE TZ SDŽ SA SLUŽBENOM STRANICOM TZ ZAPADNE AUSTRALIJE : Završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:558237
Roglić, Josipa. "USPOREDBA PROMIDŽBE GASTRONOMSKE PONUDE STRANICE TZ SDŽ SA SLUŽBENOM STRANICOM TZ ZAPADNE AUSTRALIJE : Završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:558237
Roglić, Josipa. "USPOREDBA PROMIDŽBE GASTRONOMSKE PONUDE STRANICE TZ SDŽ SA SLUŽBENOM STRANICOM TZ ZAPADNE AUSTRALIJE : Završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:558237
Roglić, J. (2017). 'USPOREDBA PROMIDŽBE GASTRONOMSKE PONUDE STRANICE TZ SDŽ SA SLUŽBENOM STRANICOM TZ ZAPADNE AUSTRALIJE : Završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:558237
Roglić J. USPOREDBA PROMIDŽBE GASTRONOMSKE PONUDE STRANICE TZ SDŽ SA SLUŽBENOM STRANICOM TZ ZAPADNE AUSTRALIJE : Završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet; 2017 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:558237
J. Roglić, "USPOREDBA PROMIDŽBE GASTRONOMSKE PONUDE STRANICE TZ SDŽ SA SLUŽBENOM STRANICOM TZ ZAPADNE AUSTRALIJE : Završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, Split, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:558237