završni rad
UTJECAJ KULTURE NA PONAŠANJE POTROŠAČA PREHRAMBENIH PROIZVODA U RH
Završni rad

Nakić, Josipa (2019)
Sveučilište u Splitu
Ekonomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Nakić, J. (2019). UTJECAJ KULTURE NA PONAŠANJE POTROŠAČA PREHRAMBENIH PROIZVODA U RH : Završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:004454

Nakić, Josipa. "UTJECAJ KULTURE NA PONAŠANJE POTROŠAČA PREHRAMBENIH PROIZVODA U RH : Završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:004454

Nakić, Josipa. "UTJECAJ KULTURE NA PONAŠANJE POTROŠAČA PREHRAMBENIH PROIZVODA U RH : Završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:004454

Nakić, J. (2019). 'UTJECAJ KULTURE NA PONAŠANJE POTROŠAČA PREHRAMBENIH PROIZVODA U RH : Završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, citirano: 10.08.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:004454

Nakić J. UTJECAJ KULTURE NA PONAŠANJE POTROŠAČA PREHRAMBENIH PROIZVODA U RH : Završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet; 2019 [pristupljeno 10.08.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:004454

J. Nakić, "UTJECAJ KULTURE NA PONAŠANJE POTROŠAČA PREHRAMBENIH PROIZVODA U RH : Završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:004454

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.