završni specijalistički
KOMUNICIRANJE S GOSTIMA KAO FAKTOR POSLOVNOG USPJEHA U PIZZERIJI „XY“
završni rad

Zubak, Marija
Sveučilište u Splitu
Ekonomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Zubak, M. (2022). KOMUNICIRANJE S GOSTIMA KAO FAKTOR POSLOVNOG USPJEHA U PIZZERIJI „XY“ : završni rad (Završni specijalistički). Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:686989

Zubak, Marija. "KOMUNICIRANJE S GOSTIMA KAO FAKTOR POSLOVNOG USPJEHA U PIZZERIJI „XY“ : završni rad." Završni specijalistički, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:686989

Zubak, Marija. "KOMUNICIRANJE S GOSTIMA KAO FAKTOR POSLOVNOG USPJEHA U PIZZERIJI „XY“ : završni rad." Završni specijalistički, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:686989

Zubak, M. (2022). 'KOMUNICIRANJE S GOSTIMA KAO FAKTOR POSLOVNOG USPJEHA U PIZZERIJI „XY“ : završni rad', Završni specijalistički, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, citirano: 15.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:686989

Zubak M. KOMUNICIRANJE S GOSTIMA KAO FAKTOR POSLOVNOG USPJEHA U PIZZERIJI „XY“ : završni rad [Završni specijalistički]. Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet; 2022 [pristupljeno 15.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:686989

M. Zubak, "KOMUNICIRANJE S GOSTIMA KAO FAKTOR POSLOVNOG USPJEHA U PIZZERIJI „XY“ : završni rad", Završni specijalistički, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, Split, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:686989