Žderić, J. (2024). Stanje i mogućnosti uporabe tehnologije u sektoru hrane i pića u svrhu unaprijeđenja usluge i iskustva gostiju (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:131332
Žderić, Josipa. "Stanje i mogućnosti uporabe tehnologije u sektoru hrane i pića u svrhu unaprijeđenja usluge i iskustva gostiju." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:131332
Žderić, Josipa. "Stanje i mogućnosti uporabe tehnologije u sektoru hrane i pića u svrhu unaprijeđenja usluge i iskustva gostiju." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:131332
Žderić, J. (2024). 'Stanje i mogućnosti uporabe tehnologije u sektoru hrane i pića u svrhu unaprijeđenja usluge i iskustva gostiju', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:131332
Žderić J. Stanje i mogućnosti uporabe tehnologije u sektoru hrane i pića u svrhu unaprijeđenja usluge i iskustva gostiju [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet; 2024 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:131332
J. Žderić, "Stanje i mogućnosti uporabe tehnologije u sektoru hrane i pića u svrhu unaprijeđenja usluge i iskustva gostiju", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, Split, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:131332